Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin avucunu öpmek

Rüyada birinin avucunu öpmek

Rüyada birinin avucunu öpmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, darp edileceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin avucunu öpmek gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada avuç içi öpmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, gelişim içine girileceğine, önünün kapanacağına tabir olunur.

Rüyada avucunu öpmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalettir.

Rüyada başkasının avuç içini öpmek geçici olarak rahatsızlanacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada avuç içinden öpmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin avuç içini öpmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına tabir olunur.

Rüyada birinin avucunu öpmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada avuç içini öpmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, markasını duyuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments