Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek zaman bulmakta zorlanacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, kırılan kalplerin barışacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın gördüyseniz:

  • Beyin fırtınası yapmanın zamanıdır.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, istediği herşeye sahip olacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet eder.

Rüyada avuç dolusu altın görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, eve huzur dolacağına tabir olunur.

Rüyada çeyrek altın biriktirmek kazancının iki kat artacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada çeyrek altının çalındığını görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına rivayet eder.

Rüyada çeyrek altın toplamak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, verilen  sözlerin tutulacağına delalettir.

Rüyada çeyrek altın yemek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments