Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinde kan görmek

Rüyada avuç içinde kan görmek

Rüyada avuç içinde kan görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinde kan gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere ters gelebilecek ya da uyumsuz davranışlarda bulunmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada avucun içinde kan görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Rüyada avuç içinde kan görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç içi kan görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına rivayet eder.

Rüyada avuçta kan görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir avuç kan görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada avuç dolusu kan görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına işarettir.

Rüyada avucunda kan görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada avuç içinde ateş görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments