Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda göz görmek

Rüyada avucunda göz görmek

Rüyada avucunda göz görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, maneviyata yöneleceğine, zayıflayacağına, büyük savaşların yaşanacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada avucunda göz gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada avuç içinde göz görmek bunun için her gün şükredeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avucunda göz görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada avucunda para görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuçta saç görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada bir avuç küpe görmek bolluk içinde yaşayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada bir avuç toprak görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine inanılır.

Rüyada avuç içinin yandığını görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments