Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç şeker almak

Rüyada bir avuç şeker almak

Rüyada bir avuç şeker almak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir avuç şeker almak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızın iş yaşamınıza karışmasına izin vermeyin.

Rüyada bir avuç şeker almak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret eder.

Rüyada bir avuç şeker görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde göz görmek büyük ve güzel işler yapacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine tabir olunur.

Rüyada avuçla altın görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada avucunu yalamak kudret sahibi olacağına, kısmetin kapanacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalettir.

Rüyada avucunu öpmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada avucunun içinde ateş görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments