Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinde yazı görmek

Rüyada avuç içinde yazı görmek

Rüyada avuç içinde yazı görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, müjdeli bir haber alacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada avuç içinde yazı gördüyseniz:

  • Sıkıntılı koşuşturmalara eğilimlisiniz.

Rüyada avuç içinde kuran yazısı görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işaret eder.

Rüyada avuç içinde yazı görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına inanılır.

Rüyada avuç içine yazı yazmak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuca yazı yazmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avucunda yazı görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada avucuna yazı yazmak büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada avuç içinde saç görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada avuç içinde göz görmek isteklerinin erteleneceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ramazan

Rüyamda uyurken biri avuma siyah Bi yazı yazmış rüya içinde uyandığımda yazının durduğunu fakat ıslak Bi mürekkep olduğu için kendime sürüyorum ve temizliyorum sonra uyandım