Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunu öpmek

Rüyada avucunu öpmek

Rüyada avucunu öpmek emeklerinin karşılığını alacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, düşmanından uzak olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada avucunu öpmek gördüyseniz:

  • Belli sorulara pratik cevaplar verebilirsiniz.

Rüyada birinin avuç içini öpmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının avuç içini öpmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç içini öpmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada avucunu öpmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına yorulur.

Rüyada avuç içi öpmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinden öpmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada birinin avucunu öpmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments