Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek

Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek

Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel bir ilişkinizi ilgilendiren konularda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek çok sevilen bir kişi olunacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada birinin avuç içini öpmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içini öpmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Rüyada birinin avucunu öpmek keyifli hale geleceğine, rahatlığa erileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının avuç içini öpmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına yorulur.

Rüyada avuç içi öpmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada avucunu öpmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına işarettir.

Rüyada avuç içinden öpmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments