Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuçla altın görmek

Rüyada avuçla altın görmek

Rüyada avuçla altın görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, dinini yaşayacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, başarılarının kalıcı olacağına, nahoş sözler işiteceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuçla altın gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada bir avuç altın almak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, hayır duaları alınacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç avuç altın toplamak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucunda altın görmek her daim temkinli olacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada bir avuç altın görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç avuç altın görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek depresyona gireceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, alkış alacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç dolusu altın görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada avucuna altın koymak aile içinde husumet gelişeceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments