Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunu yalamak

Rüyada avucunu yalamak

Rüyada avucunu yalamak hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, ticaretin önünün açılacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avucunu yalamak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu inatçı bir kişiye anlatmaya çalışırken zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada avuç yalamak arkasından gıybet edeceğine, kazancınızın artacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet eder.

Rüyada avucunu yalamak kişinin esenlik bulacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içini yalamak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yeni bir başlangıç yapmaya inanılır.

Rüyada kadın ayağı yalamak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalet eder.

Rüyada yanak yalamak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, dilediği gibi harcama yapacağına delalettir.

Rüyada kedinin yaladığını görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağını yalamak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemik yalamak sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments