Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinde göz görmek

Rüyada avuç içinde göz görmek

Rüyada avuç içinde göz görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde göz gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya veya keyfinizi kaçırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada avuç içinde göz görmek güvensizliğini yeneceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, kendine olan güvenini yitireceğine alamet eder.

Rüyada avucunda göz görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, başka alanlara yöneleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada avuç içinde kuran yazısı görmek kısmetli bir işe atılmaya, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, engel teşkil edeceğine işaret eder.

Rüyada avucunun içinde yara görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına işaret eder.

Rüyada avuç içinde para görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada avuç içinde kan görmek büyük miktarda para kazanılacağına, Tövbe Edeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada avuç içinde solucan görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada avuç içinde su görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments