Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunun içinde ateş görmek

Rüyada avucunun içinde ateş görmek

Rüyada avucunun içinde ateş görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, bazı ortak işlere gireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına işarettir.

Rüyada avucunun içinde ateş gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara da girmemeye çalışın.

Rüyada avucunun içinde ateş görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinde ateş görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada avucunda ateş görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada avucunun içinde kıl görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, aksiliklerin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada avuç içinde solucan görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada avuç içinde harf görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, amaçlarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada avuç içinde böcek görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde bozuk para görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments