Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının yaralandığını görmek

Rüyada bir arkadaşının yaralandığını görmek

Rüyada bir arkadaşının yaralandığını görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, her zaman şükür içinde olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının yaralandığını gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada arkadaşının silahla yaralandığını görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını yaralar içinde görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının yaralandığını görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşında yara görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşın yaralandığını görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünde yara görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının yaralandığını görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments