Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşında yara görmek

Rüyada arkadaşında yara görmek

Rüyada arkadaşında yara görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşında yara gördüyseniz:

  • Herkes açıklamalar yapmaya açık olmayabilir, belli konular açarken veya isteklerde bulunurken söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Rüyada arkadaşının yaralandığını görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını yaralar içinde görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının silahla yaralandığını görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşın yaralandığını görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, nimetin ve kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına yorulur.

Rüyada arkadaşında yara görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının yüzünde yara görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının yaralandığını görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments