Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın yaralandığını görmek

Rüyada arkadaşın yaralandığını görmek

Rüyada arkadaşın yaralandığını görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın yaralandığını gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edebilecek bir olay onun sizden uzaklaşmasına neden olabilir.

Rüyada arkadaşının yüzünde yara görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, yükseleceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşında yara görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, umutlarının yarım kalmayacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşının yaralandığını görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yaralandığını görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, büyük bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını yaralar içinde görmek mal ve mülk sahibi olacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, elindekileri de alıp götüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yaralanmasını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, beğenilen işlere imza atacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın yaralandığını görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının silahla yaralandığını görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments