Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yaralandığını görmek

Rüyada arkadaşının yaralandığını görmek

Rüyada arkadaşının yaralandığını görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının yaralandığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda size faydası olabilecek kişilerle vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünde yara görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını yaralar içinde görmek gözyaşı dökeceğine, para ve makam sahibi olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının yaralandığını görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, iş için gurbete gidileceğine, çaresiz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın yaralandığını görmek kişisel kavgaların son bulacağına, ayağa kalkacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşında yara görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının silahla yaralandığını görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşının yaralandığını görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments