Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının silahla yaralandığını görmek

Rüyada arkadaşının silahla yaralandığını görmek

Rüyada arkadaşının silahla yaralandığını görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kurtuluşu bulacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının silahla yaralandığını gördüyseniz:

  • Fazla kötümser olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada arkadaşının silahla yaralandığını görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına delalettir.

Rüyada silahla vurulmak yaralanmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada silah yaralanmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin silahla yaralandığını görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateşli silahla yaralanmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına işarettir.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla yaralanan birini görmek mallarının artacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurulmak ve yaralanmak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments