Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yüzünde yara görmek

Rüyada arkadaşının yüzünde yara görmek

Rüyada arkadaşının yüzünde yara görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, hedeflerine kavuşacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünde yara gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Rüyada arkadaşının yüzünde yara görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin yüzünde yara görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalet eder.

Rüyada yüzü yara içinde görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada bir insanın yüzünde yara görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, hükmünün geçmeyeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin yüzünde yara görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Rüyada yüzünde büyük yaralar görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzün yara olduğunu görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments