Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının sırtında yara gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda rahatsızlık yaratabilecek başlıkların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına delalettir.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına yorulur.

Rüyada eşinin sırtında yara görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendi sırtında yara görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtından yaralandığını görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, zorlukların giderileceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtından yaralanmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, her geçen gün sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla sırtından yaralanmak sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine inanılır.

Rüyada sırtında yara olduğunu görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments