Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını yaralar içinde görmek

Rüyada arkadaşını yaralar içinde görmek

Rüyada arkadaşını yaralar içinde görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, belki ölümler görüleceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, işinde dar boğaza gireceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını yaralar içinde gördüyseniz:

  • İşiniz ilgilendiren veya işinizi kolaylaştıran tekliflere olumlu bakmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını yaralar içinde görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendini yaralar içinde görmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağız içinde yara görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini yara içinde görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ellerini yara içinde görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafanın içinde yara görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, geçiminin zor hale geleceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada elin içinde yara görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ağzın içinde yara görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments