Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının vurulduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının vurulduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının vurulduğunu görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcı önerileriniz ilerlemenizi sağlayacak.

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak yılmayacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın tarafından vurulmak ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının vurulduğunu görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının silahla vurulduğunu görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaş tarafından vurulmak düşmanlarla beraber oturmaya, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, alım gücünün artacağına yorulur.

Rüyada arkadaşlarının vurulduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını vurulduğunu görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının vurulduğunu görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments