Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaş tarafından vurulmak

Rüyada arkadaş tarafından vurulmak

Rüyada arkadaş tarafından vurulmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, gözyaşının kuruyacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaş tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Yazmadığından emin olmanızda fayda var.

Rüyada arkadaşın tarafından vurulmak sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaş tarafından vurulmak sorunların ve engellerin biteceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgili tarafından vurulmak variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada bir kadın tarafından vurulmak malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sağ tarafından vurulmak mutluluğunun katlanacağına, amacına ulaşabileceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada akraba tarafından vurulmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments