Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını vurulduğunu görmek

Rüyada arkadaşını vurulduğunu görmek

Rüyada arkadaşını vurulduğunu görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, başarısının yükseleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, büyük bir projeye girileceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını vurulduğunu gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri esnasında önemli olabilecek bir kişiyle tanışabilir ya da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada arkadaşın tarafından vurulmak iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşlarının vurulduğunu görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, kötü ve hasta günler geçireceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşının vurulduğunu görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, makam ve rızık sağlayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının silahla vurulduğunu görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının vurulduğunu görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını vurulduğunu görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaş tarafından vurulmak işinde büyük zaferler elde edeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments