Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarının vurulduğunu görmek

Rüyada arkadaşlarının vurulduğunu görmek

Rüyada arkadaşlarının vurulduğunu görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına delalettir.

Rüyada arkadaşlarının vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmelerine fırsat tanımayın.

Rüyada bir arkadaşının vurulduğunu görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının vurulduğunu görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaş tarafından vurulmak hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını vurulduğunu görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hak yolundan ayrılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak işlerinin aksayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşlarının vurulduğunu görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına delalettir.

Rüyada arkadaşın tarafından vurulmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, önemli kişi haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının silahla vurulduğunu görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments