Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının silahla vurulduğunu görmek

Rüyada arkadaşının silahla vurulduğunu görmek

Rüyada arkadaşının silahla vurulduğunu görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Alelacele yeni başlangıçlar yapma veya yeni kararlar alma durumları söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşının silahla vurulduğunu görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada silahla vurulmak yaralanmak şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına rivayet eder.

Rüyada bacağından silahla vurulmak elde edilecek menfaatlere, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada ayağından silahla vurulmak işinden ekmeğinden olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada silah la vurulmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Rüyada arkadan silahla vurulmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine tabir olunur.

Rüyada karnından silahla vurulmak çok büyük bir şok yaşayacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments