Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının vurulduğunu görmek

Rüyada arkadaşının vurulduğunu görmek

Rüyada arkadaşının vurulduğunu görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, daha iyi yerlere geleceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, parasal krizler yaşanacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, zor zamanların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının vurulduğunu gördüyseniz:

  • Farkındalığınızın veya bilginizin arttığı konularda seçim yapmak üzeresiniz.

Rüyada bir arkadaşının vurulduğunu görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının silahla vurulduğunu görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını vurulduğunu görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının vurulduğunu görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın tarafından vurulmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşlarının vurulduğunu görmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına inanılır.

Rüyada arkadaş tarafından vurulmak özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments