Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın tarafından vurulmak

Rüyada arkadaşın tarafından vurulmak

Rüyada arkadaşın tarafından vurulmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşın tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Kibarlığı elde bırakmadan geri çevirmeniz gerekebilir.

Rüyada arkadaş tarafından vurulmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşın tarafından vurulmak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak kazancını doğru şekilde kullanacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, daha fazla başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada baba tarafından vurulmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin tarafından vurulmak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine işaret eder.

Rüyada eşi tarafından vurulmak yeni bir işe girileceğine, şansının hep açık olacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments