Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Tahammülsüzlük veya sabırsızlık nedeniyle bazı plan, iş ya da anlaşmalar bozulabilir.

Rüyada arkadaş tarafından vurulmak iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın tarafından vurulmak öfkeli hareketlerde bulunacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine işarettir.

Rüyada terörist tarafından vurulmak başkalarının malına göz dikeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kardeşi tarafından vurulmak daha büyük adımlar atılacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada sol tarafından vurulmak şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada sevgili tarafından vurulmak yeni çalışmalar yapılacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, huzurunu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada polis tarafından vurulmak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, güzel günlerinin geride kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments