Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, adeta havalara uçacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisi olduğunu gördüyseniz:

  • Sosyal medyada veya teknoloji alanında başlangıçlar veya bitişler söz konusu olabilir.

Rüyada sevgiliyi arkadaş olarak görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin arkadaşını görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşınızı sevgiliniz olarak görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin erkek arkadaşını görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, rahat bir hayata başlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın sevgilisini görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalettir.

Rüyada yakın arkadaşının sevgilisini görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin yakın arkadaşını görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, gönül kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments