Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınızı sevgiliniz olarak görmek

Rüyada arkadaşınızı sevgiliniz olarak görmek

Rüyada arkadaşınızı sevgiliniz olarak görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşınızı sevgiliniz olarak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren veya ilişkilerinizle ilgili bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla öpüşmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşınla sevgili olduğunu görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına alamet eder.

Rüyada sevgilini arkadaşınla görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını sevgili gibi görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşlarının sevgili olduğunu görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, rızkının kesileceğine işarettir.

Rüyada yakın arkadaşının sevgilisini görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşınla sevgilini görmek işlerini hafifleteceğine, dileklerin yerine geleceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments