Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşının sevgilisini görmek

Rüyada yakın arkadaşının sevgilisini görmek

Rüyada yakın arkadaşının sevgilisini görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşının sevgilisini gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten veya sert cevaplardan kaçınmalısınız.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın arkadaşının sevgilisini görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret eder.

Rüyada en yakın arkadaşla sevgili olmak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, güzel işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek işlerinin sarpa saracağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olduğunu görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments