Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin arkadaşını görmek

Rüyada sevgilisinin arkadaşını görmek

Rüyada sevgilisinin arkadaşını görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, işsizseniz işe gireceğinize, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin arkadaşını gördüyseniz:

  • Maddi konularda şanslısınız.

Rüyada sevgilinin arkadaşlarını görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını sevgili olarak görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın sevgilisiyle öpüşmek ettiği zararları telafi edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, yeni bir araba satın alınacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla çıkmak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınla sevgilini görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarının sevgili olduğunu görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, her şeyin yenileceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments