Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yakın arkadaşını görmek

Rüyada sevgilinin yakın arkadaşını görmek

Rüyada sevgilinin yakın arkadaşını görmek gayrimenkul işine girileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin yakın arkadaşını gördüyseniz:

  • Ani olaylar, bir anda ortaya çıkan değişiklikler veya başkalarının beklenmedik talepleri mevcut işlerde ek sorumluluklara ya da görevlere davetiye çıkartabilir.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşını görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yakın arkadaşını görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevgilini en yakın arkadaşıyla görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşla sevgili olmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşla görmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments