Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, malında zulüm meydana gelmesine, sözleri tutulacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Dostlarınıza gereğinden çok ikramda bulunabilir, bir yerde oturuldugu zaman hesabı üstlenebilirsiniz.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşını görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına yorulur.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgilin olarak görmek rızkın artacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşla sevgili olmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işarettir.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşının sevgilisini görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, güzel bir haber almaya işarettir.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşla görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments