Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın sevgilisini görmek

Rüyada arkadaşın sevgilisini görmek

Rüyada arkadaşın sevgilisini görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın sevgilisini gördüyseniz:

  • Nazik dokunuşlar herkes için en iyisini ortaya koymanızı sağlayabilir.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olmak kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşını sevgili olarak görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, onların kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisini öpmek işlerinin günden güne açılacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla evlenmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını sevgili görmek kafa dinleyeceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments