Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının adet olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının adet olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının adet olduğunu görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının adet olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli yargılara varmadan, kararlar almadan ya da harekete geçmeden önce bazı sorular sormanız kabul edilebilir cevaplara ulaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada arkadaşını adetli görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşının adet olduğunu görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının adet olmasını görmek kariyerinde atılım yapacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının adet olduğunu görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının adet kanı görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin adet olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, büyük düşüneceğine yorulur.

Rüyada adetinin gelmesini görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, neşe içinde olacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments