Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını adetli görmek

Rüyada arkadaşını adetli görmek

Rüyada arkadaşını adetli görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını adetli gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor.

Rüyada arkadaşının adet olmasını görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının adet kanı görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşının adet olduğunu görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının adet olduğunu görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını adetli görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine rivayet eder.

Rüyada adet kanı yıkadığını görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi adet kanını görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments