Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının adet kanını görmek

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının adet kanını gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının adet kanı görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının adet kanını görmek işveren koltuğunda oturacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kendi adet kanını görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adet kanını yıkamak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada adet kanının bulaştığını görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, saygın biri olacağına delalettir.

Rüyada adet kanı yalamak içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına inanılır.

Rüyada adet kanı yemek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments