Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adetinin gelmesini görmek

Rüyada adetinin gelmesini görmek

Rüyada adetinin gelmesini görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, beklentilerine ulaşacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada adetinin gelmesini gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan bir konuda ortağınızın, partnerinizin veya eşinizin desteğini görebilirsiniz.

Rüyada kızının adet olduğunu görmek makbul olan mallar edineceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına yorulur.

Rüyada adet bez görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada çok adet olduğunu görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, yardımının olacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına işarettir.

Rüyada adet olduğunu söylemek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada eşini adetli görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, ticaret ehli kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada adetliyken yasin okumak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamileyken adet görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada iki adet yüzük görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments