Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının adet kanı görmek

Rüyada arkadaşının adet kanı görmek

Rüyada arkadaşının adet kanı görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının adet kanı gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanmayı beklemekten vazgeçip, sizin için en önemli hedefinizi başarmaya odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının adet kanı görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken adet kanı görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada adet kanının bulaştığını görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada çok fazla adet kanı görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adet kanı olmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada bir damla adet kanı görmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, bir işe soyunacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işarettir.

Rüyada tuvalette adet kanı görmek şifa bulacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments