Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının adet olmasını görmek

Rüyada arkadaşının adet olmasını görmek

Rüyada arkadaşının adet olmasını görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının adet olmasını gördüyseniz:

  • Ani teklifler, olanaklar veya davetler karşısından ne cevap vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşının adet olduğunu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının adet olmasını görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının adet kanı görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının adet olduğunu görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını adetli görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, maaşının artacağına işarettir.

Rüyada iki adet yılan görmek zamanının boşa gideceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Rüyada adet görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments