Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının adet olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının adet olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının adet olduğunu görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, ev sahibi olunacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yönlendireceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının adet olduğunu gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizdeki bir değişiklik daha parlak bir geleceğin kapılarını açıyor.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının adet kanı görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, gururlu bir hayat süreceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşının adet olduğunu görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha çok iş yapacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının adet olduğunu görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını adetli görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının adet olmasını görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının adet olduğunu görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının adet kanı görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Seda

Beğendim güzel yorumlar