Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış görmek

Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış görmek

Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış gördüyseniz:

  • Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir.

Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını şişman görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine işaret eder.

Rüyada şişman arkadaş görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine delalettir.

Rüyada şişmanlayan birini görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü şişman görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada şişman bebek görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi şişman görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada şişman inek görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kızına daima sahip çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments