Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını şişman görmek

Rüyada arkadaşını şişman görmek

Rüyada arkadaşını şişman görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını şişman gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri mevcut planlarınıza en iyi şekilde adapte etmeniz gerekebilir.

Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına delalet eder.

Rüyada şişman arkadaş görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, işlerin de yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını şişman görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, can bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini şişman görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini şişman görmek günah ve suç işleyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına inanılır.

Rüyada kızını şişman görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman bayan görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalet eder.

Rüyada şişman adamla evlenmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments