Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmanlayan birini görmek

Rüyada şişmanlayan birini görmek

Rüyada şişmanlayan birini görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişmanlayan birini gördüyseniz:

  • İşinizi, kariyerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda alışılmadık yerlerden gelen şanslar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada şişman inek görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada birini çok şişman görmek üzüleceğine, pişman olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişmanı zayıf görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet eder.

Rüyada kızını şişman görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi şişman görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birini şişman görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada çok şişman adam görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments