Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman arkadaş görmek

Rüyada şişman arkadaş görmek

Rüyada şişman arkadaş görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada şişman arkadaş gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır.

Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada şişman arkadaş görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, iyi haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını şişman görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalettir.

Rüyada annesini şişman görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine yorulur.

Rüyada şişman inek görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Rüyada kocasını şişman görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada şişmanı zayıf görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments