Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü şişman görmek

Rüyada yüzünü şişman görmek

Rüyada yüzünü şişman görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü şişman gördüyseniz:

  • Kötü ya da yararsız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor.

Rüyada yüzünü şişman görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada şişman yılan görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, problemleri teker teker çözeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada çok şişman olduğunu görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman kedi görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına delalettir.

Rüyada şişman birini dövmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çok şişman adam görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments