Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kör olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının kör olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının kör olduğunu görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Kendiniz ifade etmeniz yeterli olacaktır, aşırı derecede agresif davranmak ise bardağın taşmasına yol açabilir.

Rüyada arkadaşını kör görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşını kör görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının kör olduğunu görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını kör olarak görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşı kör görmek ferahlayacağına, malının artmasını sağlayacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine delalettir.

Rüyada kör göz görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözü kör adam görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hem de zengin biri olacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments