Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör bıçak görmek

Rüyada kör bıçak görmek

Rüyada kör bıçak görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kör bıçak gördüyseniz:

  • Güzel haberi paylaşmadan önce, belli imzaların atıldığından, resmi kağıdın geldiğinden veya anlaşmaların yapıldığından emin olmalısınız.

Rüyada kör bıçak görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, koyu sohbetler edeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun kör olduğunu görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini kör olduğunu görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine inanılır.

Rüyada gözleri kör olmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerini kör görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada gözleri kör görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, ev taşımaya, başına uğursuzluklar geleceğine delalettir.

Rüyada kör dilenci görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulur.

Rüyada kör yılan görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, vefa göstereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments