Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını kör görmek

Rüyada arkadaşını kör görmek

Rüyada arkadaşını kör görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, elinize para geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kör gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili halledilmesi gereken konular olabilir.

Rüyada arkadaşını kör görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı kör görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kör olarak görmek ortaklıkların bozulacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşını kör görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının kör olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çok uğraş vereceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini kör görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kör koyun görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments